Ruim 100 geïnteresseerden naar Open Huis

door | mei 25, 2017

In de kassen van de Radboud Universiteit Nijmegen vond op 22 en 23 mei het Aquafarm Open Huis plaats. Samen met de CWE-leden (Commissie Waterketens en Emissies), die op 19 mei al een kijkje kwamen nemen, zijn ruim 100 belangstellenden van alles te weten gekomen over de voortgang en resultaten van Aquafarm.

Overweldigende reacties
De grote en diverse opkomst van de bezoekers bevestigt de interesse en relevantie van vraagstukken en oplossingen binnen een circulaire economie. Logischerwijs waren de waterschappen ruim vertegenwoordigd met zo’n 60%. Maar ook universiteiten/hogescholen en overheden, zoals provincies, Rijkswaterstaat en gemeenten, hebben met een aandeel van 20% hun betrokkenheid getoond. De overige 20% van de bezoekers zijn te herleiden naar duurzame en innovatieve ondernemers en initiatieven, zoals Courage, De Groene Hub en het Grondstoffen Collectief Almere.

Als eersten kregen bezoekers van het open huis het wetenschappelijke bewijs dat het producerende en zuiverende principe van Aquafarm werkt! Aquafarm gebruikt de natuur als voorbeeld. Door het toepassen van natuurlijke zuiveringsprincipes laten we, onder gecontroleerde en gestuurde omstandigheden, producten groeien. Die producten oogsten we en er blijft schoon water over.

Klik op deze link voor het volledige verslag van de dag.

Wil je op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkeling.
We beloven je niet te spammen!

You have Successfully Subscribed!