Team Aquafarm

door | okt 9, 2017

De afgelopen weken is de samenstelling van ons team veranderd: zo namen we eind juni afscheid van Pim Versteeg, onze stagiair civiele techniek van de TU Delft. Pim heeft in zijn half jaar bij ons een eerste aanzet voor een model gemaakt, dat wij kunnen gebruiken voor de ontwikkeling van het fysieke ontwerp. Met de resultaten uit ons onderzoek krijgen we zo een goed beeld van, onder andere, de afmetingen van de compartimenten per organisme.

Onze projectmanager Judith Hoogenboom ging in augustus met zwangerschapsverlof. Inmiddels is zij bevallen van een prachtige dochter en als alles goed gaat is ze in december weer terug in ons midden.

 

Tot die tijd worden haar werkzaamheden voor Aquafarm waargenomen door Marloes van Kats. Ook een ‘p2-er’ met hart voor innovaties en een circulaire economie. Marloes heeft aan de wieg van Aquafarm gestaan en is dan ook bekend met de geschiedenis en uitgangspunten van ons mooie initiatief.

 

 

Een ander nieuw gezicht is dat van Nikki Dijkstra. Omdat ‘onze’ Erik de komende tijd druk is met diverse ontwikkelingen binnen Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, doet hij een stapje terug binnen Aquafarm en schuift Nikki naar voren als vertegenwoordiger van de deelnemende waterschappen. Nikki studeerde milieu-wetenschappen, is gepromoveerd in Mariene Biochemie bij Aardwetenschappen, en inmiddels als ecoloog aan de slag bij HDSR. Haar expertise bevindt zich op het gebied van natuurbeleid, vismigratie, vegetatie-onderzoek en waterkwaliteit.
Wil je op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkeling.
We beloven je niet te spammen!

You have Successfully Subscribed!