Tim van Hattum neemt deelnemers netwerkbijeenkomst mee naar Nederland over 100 jaar

door | sep 22, 2022

Klimaatexpert Tim van Hattum is de inspirerende spreker tijdens de netwerkbijeenkomst op 10 oktober. Van Hattum is programmaleider Green Climate Solutions bij Wageningen Environmental Research. Hij neemt de deelnemers mee in het ontwikkelde perspectief over hoe Nederland er over 100 jaar uit ziet en hoe Aquafarm dit perspectief onderschrijft.

Onze netwerkbijeenkomst vindt plaats op 10 oktober van 14 tot 17 uur in de Winkel van Sinkel in Utrecht. Naast sprekers en de presentatie van onze nieuwe waterschapsrapportage is er na afloop een netwerkborrel.

Iedereen die interesse heeft en werkt binnen kennisinstituten, waterschappen en commerciële partijen die zich bezighouden met natuurlijke zuiveringstechnieken en/of het vermarkten van reststromen is van harte welkom. 

Het is nog mogelijk om je aan te melden, maar wees er snel bij want we hebben nog beperkt plek. Aanmelden doe je door via deze link het formulier in te vullen. Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met judith.vandegeest@van-waarde.com.

De Winkel van Sinkel bevindt zich aan de Oudegracht 158 in Utrecht.

Wil je op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkeling.
We beloven je niet te spammen!

You have Successfully Subscribed!