Volop inspiratie tijdens Making Waves

door | sep 7, 2017

Vandaag mochten wij ons presenteren op Making Waves, het high-level speakers event voor Nederlands meest intrigerende innovaties. Helaas, we hebben niet gewonnen, maar we zijn wel ontzettend trots om bij de 17 beste en meest veelbelovende innovaties van Nederland te horen.

Nederlands beste innovaties kregen tijdens Making Waves dus de kans zich te presenteren. In een korte pitch van 4 minuten vertelden we over de kansen en mogelijkheden van Aquafarm en deden we een oproep tot het vinden van samenwerkingspartners en sponsors. Naast de pitches waren er inspirerende speeches van:

  • Kofi Annan (voormalig secretaris-generaal van de Verenigde Naties), over het belang van innovaties in een veranderende wereld;
  • Melanie Schultz van Haegen (minister van Infrastructuur en Milieu), over de noodzaak van cross-over innovaties om problemen op het gebied van water tegen te gaan;
  • Tom Middendorp (commandant der strijdkrachten), over wereldwijde uitdagingen zoals zoetwater schaarste vanuit een veiligheidsperspectief en de manier waarop de strijdkrachten kunnen dienen als een lancerende klant voor innovatieve oplossingen.

Om de kandidaten concreet op weg te helpen, werd er in het middagdeel een versnellingssessie aangeboden. Wij zaten met AT Osborne aan tafel om te zoeken naar mogelijkheden inhoudelijke business cases aan elkaar te koppelen. Ook waren we uitgenodigd voor een lunch met minister Melanie Schultz van Haegen. Met haar en haar directeur generaal gingen we wat dieper in op Aquafarm en de mogelijkheden van onze innovatie. En ten slotte was er veel gelegenheid om te netwerken.

Ook zonder de winst, is Making Waves een bijzondere dag voor ons geweest. We hebben veel geleerd, nieuwe contacten opgedaan en bovenal zitten we vol inspiratie voor de toekomst!

Wij zijn nog steeds overtuigd van de mogelijkheden en de relevantie van Aquafarm. Bekijk hieronder nog eens onze pitch:

 

Wil je op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkeling.
We beloven je niet te spammen!

You have Successfully Subscribed!