Bezoek CWE aan Aquafarm

door | dec 7, 2021

Leden van de commissie Waterketens en Emissies brachten op 7 oktober een bezoek aan Aquafarm op de Radboud Universiteit in Nijmegen. Allereerst werd een toelichting gegeven op de werking van Aquafarm, waarna zij met eigen ogen de werking ervan konden bekijken.

De reacties op de demonstratie waren positief: Aquafarm levert een bijdrage aan de opgaven waarvoor de waterschappen staan. De deelnemers zien vooral ook veel nut in de inzet van Aquafarm als extra zuiveringsstap van effluent en ook is gesproken over het mogelijk decentraal inzetten van Aquafarm, gericht op een specifieke zuiveringsvraag. De volgende stap is andere CWE-collega’s laten kennismaken met het product en een voorstel maken voor een volgende fase.

Bekijk hier de video van het bezoek https://youtu.be/D9wVd7KSKDc 

Wil je op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkeling.
We beloven je niet te spammen!

You have Successfully Subscribed!