Vandaag is het dan zover: Aquafarm mag zich – als één van Nederlands meest veelbelovende innovaties – presenteren tijdens Making Waves. De aflopen weken zijn we druk geweest ons goed voor te bereiden op dit bijzondere evenement.

Als 8e kandidaat mogen wij om 12.25 uur het podium betreden voor een flitsende pitch van 4 minuten. Rond de klok van 17.00 uur maakt de jury bekend welke innovatie wint.

Ben je er niet bij op de Afsluitdijk vandaag? Volg ons dan via de livestream.

live stream

Call Now Button

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten