Aanstaande donderdag, 7 september, mogen wij Aquafarm presenteren tijdens Making Waves, het high-level speakers event voor Nederlands meest intrigerende innovaties. Ondersteund door, onder andere, het Ministerie van Infrastructuur & Milieu en het Ministerie van Economische Zaken krijgen wij, met 16 andere innovaties, de kans ons mooie initiatief te pitchen om zo in contact te komen met mogelijk interessante partners of sponsors.

De jury besluit welke innovatie Nederland het beste kan vertegenwoordigen in Europees verband, tijdens Ideas from Europe (halve finale) op 22 november in Estland.

De tickets voor Making Waves zijn inmiddels uitverkocht. Kunt u er niet bij zijn, maar wilt u het evenement toch volgen? Er is gedurende de dag een livestream.

Call Now Button

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten