Netwerkbijeenkomst in Winkel van Sinkel in Utrecht

door | aug 2, 2022

De Winkel van Sinkel aan de Oudegracht in Utrecht is de locatie waar Aquafarm op 10 oktober haar netwerkbijeenkomst houdt.

Dit jaar ronden we weer een periode van 4 jaar lab- en praktijkonderzoek af waarin we veel ontdekt en geleerd hebben. Wat ons betreft tijd om dit te delen met alle geïnteresseerden en betrokkenen bij Aquafarm! Dat doen wij op maandag 10 oktober van 14 tot 17 uur met aansluitend een borrel. We willen dan ook graag vertellen wat we voor de toekomst hebben gepland en presenteren die ideeën in onze waterschapsrapportage.

Iedereen die is geïnteresseerd en werkt binnen kennisinstituten, waterschappen en commerciële partijen die zich bezighouden met natuurlijke zuiveringstechnieken en/of het vermarkten van reststromen is van harte welkom. 

Aanmelden kan via deze link, we hebben plek voor 75 mensen.

De Winkel van Sinkel bevindt zich aan de Oudegracht 158 in Utrecht.

BEREIKBAARHEID

De Winkel van Sinkel & Tante Sinkel liggen centraal in het land, midden in het historische centrum van Utrecht. De locatie is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Per openbaar vervoer naar de Winkel van Sinkel

Kom je met de trein naar Utrecht? Dan is je eindstation Utrecht Centraal. Vanaf het Centraal Station is het +/- 10 minuten lopen naar de Winkel van Sinkel op de Oudegracht 158. Ook kan je de bus 2, 5, 8, 28, 53, 74 of 77 nemen en uitstappen bij de halte ‘Neude,’ daarvandaan is het nog 3 minuten lopen naar de Oudegracht 158.

Per auto naar de Winkel van Sinkel

Je auto kan je parkeren in de Parkeergarage Springweg, La Vie, Paardenveld of Hoog Catharijne. Deze liggen op maximaal 10 minuten afstand van de Oudegracht 158, de Winkel van Sinkel.

P&R Utrecht

Rondom de stad en handig gelegen in de directe omgeving van de snelwegen A2 en A12, vind je de drie P+R-locaties van de gemeente Utrecht. Je parkeert hier je auto gemakkelijk en voordelig. Vanaf de P+R locatie reis je snel met de bus, tram of OV-fiets naar de binnenstad.

  • P+R Leidsche Rijn Centrum: Nabij station Utrecht Leidsche Rijn, bereikbaar via A2.
  • P+R Papendorp: Aan de voet van de Prins Clausbrug, bereikbaar via de A12.
  • P+R Westraven: Ten zuiden van Utrecht, direct aan de A12.
  • P+R De Uithof: Ten oosten van de stad, bij de A28.

ROLSTOELTOEGANKELIJK

De Winkel van Sinkel is toegankelijk met (elektronische) rolstoel/scootmobiel via de zij-ingang met een rijplank. Wanneer er niemand van de medewerkers op het terras aanwezig is om de rijplank neer te leggen, kan je bellen naar 030-2303030. In het Grand Café en op de eerste verdieping is een invalidentoilet aanwezig. Daarnaast is het mogelijk om met de lift naar de eerste etage te gaan. Vraag gerust aan de medewerkers als je vragen of hulp nodig heeft.

Wil je op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkeling.
We beloven je niet te spammen!

You have Successfully Subscribed!