Aquafarm is geselecteerd voor de Green Information Technology (GIT) voucher! Deze is uitgereikt door de Radboud Universiteit.

Met deze voucher t.w.v. €30.000 kan Aquafarm een continu monitoringssysteem ontwikkelen om zo beter inzicht te krijgen in de broeikasgasuitstoot. De daarmee verkregen data zal niet alleen belangrijk zijn voor Aquafarm, maar ook de ontwikkeling mogelijk maken van een tool voor het voorspellen van broeikasgassen uit natuurlijke waterzuiveringssystemen. Voor meer informatie, zie onderstaande video.

 

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken
Call Now Button

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten