nieuws over Schaalbaarheid

door | feb 6, 2017

Eind december ging onze student civiele techniek Pim naar Brightbox in Venlo om inspiratie op te doen voor het ontwerp van Aquafarm. Pim wil hier leren over lagenteelt in verband met ruimtegebruik, betere conditionering en het gebruik van licht als versneller. Kijk in zijn vlog hieronder mee naar zijn bevindingen.

Naast dit inspiratiebezoek heeft Pim voorzichtige berekeningen gedaan om tot een eerste model voor Aquafarm te komen. Dit model moet aangevuld worden met concrete cijfers zoals stroomsnelheid / verblijftijd en omvang van de inhoud.

De komende weken staan bij Pim nog een aantal werkbezoeken gepland, ter inspiratie voor het design. Zo bezoekt hij het FeedDesignLab in Wanssum en de opening van het Duurzame Kost in Eindhoven. Daarover dus later meer!

Wil je op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkeling.
We beloven je niet te spammen!

You have Successfully Subscribed!