Aquafarm roept op om natuur te laten helpen

door | okt 3, 2022 | nieuws

Veel opgaven waar waterschappen voor staan, zijn grotendeels nog niet opgelost. Er zijn veel, grote uitdagingen. Bij het zuiveren van afvalwater is nog een boel te winnen. Daarom roept Aquafarm op om samen met haar de natuur te laten helpen. Dat doet zij in een document waarin lezers worden opgeroepen Aquafarmer te worden. Het document is gepresenteerd tijdens de netwerkbijeenkomst op 10 oktober 2022 in Winkel van Sinkel in Utrecht, maar iedereen die een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van Aquafarm, kan zich aansluiten.

Wil je op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkeling.
We beloven je niet te spammen!

You have Successfully Subscribed!