Meld je nu aan voor onze Creathon op 9 mei!

door | apr 6, 2017

Het Aquafarm-team probeert steeds oplossingen te bedenken voor de vele uitdagingen waar we voor staan. Een van deze uitdagingen is het nieuw ontwerpen van de zuivering om het ruimtebeslag (van een Aquafarm) zo klein mogelijk te maken. En daarbij willen we ook dat het ontwerp:

  • past in/contact maakt met de omgeving (stedelijk en/of agrarisch);
  • flexibel is: denk aan zomer/winter en uitbreidbaar (1e generatie upgraden naar 2e generatie en verder: je hebt nooit een verouderd model!);
  • in materiaalgebruik zo goed mogelijk past binnen circulaire principes.

Voor deze vraagstukken organiseren we op 9 mei een creathon. Doel is om heel veel jong, vernieuwende én ervaren denkkracht samen te brengen. Experts en studenten dragen met de creathon bij aan het thema duurzaamheid en de ontwikkeling van de circulaire economie. Heb je een achtergrond in civiele techniek, industrieel ontwerp, design, bouwkunde,… ben je innovator en/of vrijdenker,…??! Dan nodigen wij je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Meld je aan, individueel of als team, en help ons het verschil te maken. Het beste idee wint ook nog eens € 500,-!

poster creathon 2017

Wil je op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkeling.
We beloven je niet te spammen!

You have Successfully Subscribed!