Aquafarm is één van Nederlands beste innovaties

door | jul 10, 2017

Aquafarm mag pitchen tijdens Making Waves! Een ‘high-level speakers event’ op 7 september op de Afsluitdijk. Vandaag maakte de jury de kandidaten bekend.

De wedstrijd biedt een podium voor Nederlands meest intrigerende innovaties op het (grens)vlak van water, klimaat, voedsel, gezondheid, energie en transport. Making Waves is een initiatief van het ministerie van Infrastructuur & Milieu en wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Economische Zaken, VPDelta, de Topsector Water, de Unie van Waterschappen, Hoogheemraadschap Delfland, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Waterschap Rivierenland, De Nieuwe Afsluitdijk, AT Osborne, Synergos Communicatie, NLIngenieurs en Rijkswaterstaat.

De selectie voor 7 september betekent dat Aquafarm gezien wordt als één van Nederlands meest veelbelovende innovaties. We zijn dan ook supertrots dat we ons mooie initiatief mogen presenteren! En uiteraard hopen we dat we verkozen worden tot beste innovatie, zodat we Nederland mogen vertegenwoordigen op Europees niveau.

Kijk voor meer informatie op: www.makingwavesnl.nl.

Wil je op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkeling.
We beloven je niet te spammen!

You have Successfully Subscribed!